Kontakt os

Lektor Ulla Jensen er blevet indstillet til Undervisningsprisen

Vi kan med stor glæde meddele, at lektor Ulla Jensen er indstillet til Undervisningsprisen for sit arbejde på Fredericia Maskinmesterskole.

Ulla underviser i engelsk - hvilket hun gør med engagement, interesse og stor tværfaglighed, hvor hun kombinerer sproget med teknisk indhold.
For selvom Ulla har en humanistisk uddannelse, så har hun gennem flere år vist, at hun også lidt er en “skabstekniker”. Ullas undervisning er nemlig altid aktuel og i sin undervisning har hun emner som PtX, digitalisering af industrien, offshore vind, etc.

Hun lavede nemlig den aftale, da hun først startede med at undervise i engelsk på FMS, at hvis hun lærte de studerende engelsk, så skulle de lære hende teknik.
Den aftale har i den grad gjort sig gældende. For ud over at undervise i engelsk, er Ulla også projektvejleder på afgangsprojekter på Diplomuddannelsen i Vedligehold, ligesom hun også underviser i vind- og solenergi og PtX.

Ulla fortjener i dén grad at blive indstillet til underviserprisen på baggrund af sit uendelige engagement i maskinmesteruddannelsen og sin nære og relevante undervisning af vores studerende.


Info om Underisningsprisen:
Undervisningsprisen bliver uddelt af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Syv inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelser modtager prisen, som skal være med til at gøre det mere prestigefyldt at være en god underviser.

Lektor Ulla Jensen er blevet indstillet til Undervisningsprisen

bubble