Kontakt os

Katrine Hansen vinder talentpris

Den 16. maj 2022 uddelte Datacenterindustrien / Danish Data Center Industry en række priser, som hylder enkeltpersoner, virksomheder og projekter, for de bedrifter de har udvist inden for datacenterbranchen i Danmark.

Arrangementet blev afholdt på Nimb i København og bød på et storslået show med komik og god stemning blandt de deltagende.

Vi var med for at støtte vores to nominerede; Mads Freiberg Hansen og Katrine Korff Hansen. De var begge nomineret i kategorien Young Talent, som hylder de unge talenter der yder en ekstra indsats for datacenterindustrien.

Mads er stadig studerende her på FMS og er lige nu i gang med sit bachelorprojekt, som han skriver i forbindelse med sin praktikplads hos CBRE. Mads har udvist stort engagement, gå-på-mod og en lyst til at lære om datacentre, og har gennem sin periode i praktik være vidt omkring. Mads kan nu se frem mod et nyt job i Norge, når han til sommer dimitterer og dermed bliver færdiguddannet maskinmester.

Katrine dimitterede fra FMS Fredericia i juli 2021, og har siden arbejdet hos Google. Hun var blandt de første studerende til at tage vores datacenter valgfagslinje, Data Centre Programme. Da hun på sit 9. semester skulle i praktik, var hun vores første studerende, der fik tilbudt praktikplads hos Googles nye datacenter i Taulov. Efter dimissionen blev hun tilbudt fastansættelse, og arbejder nu som data center facilities technician.

Begge gør et godt stykke arbejde og brænder for industrien. Vi er derfor utroligt glade for, at de fik den anerkendelse og blev nomineret til prisen.

Stort tillykke til Mads og Katrine for nomineringen!

Da prisen, som er sponsoreret af ABB, skulle overrækkes var det Katrines navn, der blev sagt. Overvældet og glad modtog hun prisen som årets Young Talent. Stort tillykke til Katrine!

Tak til Datacenterindustrien for at afholde et fantastisk arrangement som startskuddet på den efterfølgende datacenter konference. Og tak til ABB for at sponsorere kategorien Young Talent.

Katrine Hansen vinder talentpris Katrine Hansen vinder talentpris

bubble