Kontakt os

I praktik som maskinmester - Mød Asmus og Nikolaj

På 9. semester er vores studerende i bachelorpraktik. Asmus og Nikolaj bruger deres praktikperiode hos ReSource Denmark, som er et plastsorteringsanlæg. Anlægget er helt nyt og indeholder topmoderne udstyr, der kan sortere plastaffaldet i monofraktioner.

Dét, at anlægget er så nyt, betyder, at der endnu ikke findes standardprocedurer for udførslen af de forskellige service- og rengøringsopgaver på maskinerne. Det er dét, Asmus og Nikolaj er i gang med - nemlig at få standardiseret procedurerne, så vedligehold kan køres planmæssigt.

diverse-billeder/medier-13.jpg

"Vi bliver nødt til at have arbejdssikkerhed og sundhed samt vedligeholdsplaner tænkt med ind i opgaven," fortæller Asmus. Det er emner, de har lært om under uddannelsen, og som de nu bruger i praksis.

Asmus og Nikolaj bruger lige så meget tid på kontoret, som de bruger i anlægget. Det er nemlig en fordel at have kendskab til maskinerne, når procedurerne skal udarbejdes, så de har brugt tid på at lære maskinerne at kende.

Snart skal de i gang med bachelorprojektet, som bliver skrevet i samarbejde med ReSource Denmark. Det skal omhandle udarbejdelse af et vedligeholdsprogram for sorteringsanlægget. Fordi deres arbejde lever op til ReSource Denmarks kvalitet, er planerne, at deres vedligeholdsprogram skal implementeres, når de er færdige.

diverse-billeder/medier-15.jpg

Vil du vide mere om, hvad maskinmestre kan arbejde med? Så "hvad laver en maskinmester" side ud.

I praktik som maskinmester - Mød Asmus og Nikolaj

bubble