Kontakt os

FMS-lektor modtager Undervisningsprisen

Vi er umådeligt stolte af at kunne offentliggøre, at FMS’ egen Jan Sturm Almind har vundet Undervisningsprisen, som uddeles af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Der uddeles syv priser til undervisere eller underviserteams på forskellige videregående uddannelsesinstitutioner, og Jan har vundet prisen, der dækker udbyderne af de maritime uddannelser.

aktuelt/jan-sturm-almind02web.jpg
Jan Sturm Almind, vinder af Undervisningsprisen 2021. Foto: Søren Kjeldgaard

Uddannelses- og Forskningsminister Jesper Petersen siger om Jan:

”Jan Sturm Almind har en inspirerende tilgang til undervisning. Ved mit besøg på Fredericia Maskinmesterskole oplevede jeg hans undervisning. Og jeg kunne straks fornemme hans evne til at gøre det teoretiske praktisk og nemt forståeligt. Jan Sturm Almind bruger meget leg i sin undervisning, for han er nemlig sikker på, at man lærer bedst ved at lege sig til viden og prøve ting af. Han ser hver enkelt studerende og møder dem, der hvor de er – og man kan altid få hjælp.”

Fakta om undervisningsprisen:

Der er syv prisvindere i alt, som hver modtager 500.000 kroner. De 200.000 kroner er en personlig hæderspris, mens 300.000 kroner er øremærket aktiviteter, der kan være med til at skabe god og engagerende undervisning på prismodtagernes uddannelsesinstitutioner.
Årets prismodtagere består af fem undervisere og to underviserteams. Der er to prismodtagere fra universiteterne, to prismodtagere fra professionshøjskolerne samt en prismodtager fra henholdsvis erhvervsakademierne, de kunstneriske uddannelsesinstitutioner og de maritime uddannelsesinstitutioner. Det er ledelsen på den enkelte uddannelsesinstitution, der i samarbejde med de studerende, har indstillet kandidater til det relevante rektorkollegium, som så har besluttet, hvem der skal indstilles til priserne.

FMS-lektor modtager Undervisningsprisen

bubble