Kontakt os

Alumne

- netværk med andre dimittender fra FMS

 

Alumne (latin): person der har bestået en eksamen ved en undervisningsinstitution og fortsat har kontakt med den gennem en forening. (Den Danske Ordbog)

 

Hvorfor registrere sig?

Når du er dimitteret fra FMS, vil vi rigtig gerne holde kontakt med dig og give dig muligheden for at mødes med andre FMS-uddannede maskinmestre. Derfor bliver vi glade, hvis du har lyst til at registrere dig i vores alumnenetværk. Det er ganske gratis.

Som en del af FMS' alumnenetværk vil du - alt efter hvad du siger ja til ved registrering - kunne blive inviteret til særlige arrangementer for alumner. Dette kunne fx være foredrag eller andet af relevans for maskinmesterfaget, hvor du vil kunne netværke med kolleger og tidligere medstuderende. Du vil få en invitation til den årlige gårdfest, og du kan måske blive spurgt, om du kunne tænke dig at stille op til interview med det formål at markedsføre maskinmesteruddannelsen.

Hvordan registrerer jeg mig?

Du registrerer dig ved at udfylde og sende en mail via dette link, hvor du tager stilling til, hvad vi må kontakte dig angående.

Når du klikker på ovenstående link, åbner din mailklient en ny mail, hvor der står en række informationer, vi gerne vil bede dig sende for indmeldelse i netværket. De linjer, der er markeret med * skal udfyldes, og resten er frivilligt.

N.B: Hvis du udelukkende bruger webmail og ikke har et mailprogram installeret på din computer, kan der ikke åbnes en mail som tilsigtet. Derfor kan det være, at du er nødt til at åbne linket på din telefon/tablet.

Vi opbevarer naturligvis dine informationer sikkert og i overensstemmelse med gældende regler for dataopbevaring.

Hvordan kontakter jeg FMS Alumne?

Hvis du fx har fået nyt job eller nye kontaktoplysninger og har brug for at ændre dine informationer i registeret, så kan du sende os en mail på alumne@fms.dk 

 

Jeg har gået på Esbjerg Maskinmesterskole. Kan jeg registrere mig?

Hvis du er uddannet på Esbjerg Maskinmesterskole før 2007, da skolen lukkede, er du også velkommen til at tilmelde dig ved at bruge denne blanket. Du kan dog ikke forvente at blive inviteret til nøjagtigt samme arrangementer som alumner fra FMS.

bubble