Kontakt os

Videncenter for
Drift & Vedligehold

Vi hjælper med at optimere din virksomhed

Er alle enheder i din virksomheds produktionsapparat vedligeholdt optimalt?
Kan der foretages forbedringer, som skaber økonomisk vinding og forøger konkurrenceevnen?
Hvordan ser energi- og miljøforholdene ud? Kan der her foretages ændringer, som betyder noget økonomisk eller samfundsmæssigt?

Inden for energioptimering og miljørigtig drift er der mange ressourcer at hente. Derfor ser vi hos Videncenter for Drift & Vedligehold blandt andet på sammenhængen mellem de grundlæggende valg, der er truffet i en produktion, og den miljø- og ressourcebelastning valgene medfører.

Nøglen til optimering af vedligehold går gennem veluddannede vedligeholdsledere og veluddannede vedligeholdsteknikere - fagspecifikke medarbejdere der hver især er gode til at dække deres arbejdsområder.

Videncenteret tilbyder en diplomuddannelse, som retter sig mod ledere i større og mindre virksomheder, der har behov for et ledelsesmæssigt værktøj i det daglige. Desuden udbyder vi en lang række kurser til energi- og miljømedarbejdere samt vedligeholdsteknikere.

FMS' forsknings- og udviklingsaktiviteter koordineres gennem videncenteret. Disse skal sikre, at skolens fokus på viden og høj faglighed forbliver intakt, også i fremtiden.

Evaluer dit kursus

Hvis du har været på kursus hos os, kan du evaluere dit kursusforløb her.

Kontakt os

Har du brug for at kontakte os, så gå ind under Kontakt og vælg Efteruddannelse i drop down-menuen Vælg personalegruppe.
Ved generelle forespørgsler vil du typisk have brug for at kontakte kursuskoordinator Heidi Sørensen, hes@fms.dk 

finduddannelse.dk anerkender jeres fremragende kundekontakt anno 2024

bubble