Kontakt os

Studievejledning

På FMS er der to studievejledere.

Læs nedenfor for at se begges ansvarsområder.

Du kan kontakte vejlederne på telefon, eller du kan sende en mail til  studievejledning@fms.dk, og så vil du få svar så snart, det er muligt.

Studievejledning Esbjerg:

Tabita W. Adamsen
Tlf: 25 53 22 22 

Læg evt. en besked på telefonsvareren, og så vil du blive ringet op hurtigst muligt eller send en SMS.

Tabita er studiesekretær og studievejleder i Esbjerg, hvor hun til hverdag sidder i receptionen i skolens åbningstid.

Tabita kan du kontakte, hvis du:

 • Er studerende på FMS Esbjerg og har brug for en snak om studiet, eller hvis du bare har brug for en generel snak om noget, der trykker dig.
 • Har spørgsmål til uddannelsen, ansøgning eller dysleksi og andre Specialpædagogisk støtte muligheder (SPS).
 • Er potentiel studerende og gerne vil have et møde og/eller en rundvisning på FMS Esbjerg. Du vises typisk rundt af en studerende, der kan fortælle dig om opbygningen af uddannelsen, og hvordan det er at være studerende på FMS.
  ønsker at høre om mulighederne for at skifte fra en anden skole/uddannelse til FMS i Fredericia eller Esbjerg.
 • Ønsker en realkompetencevurdering med henblik på optagelse og/eller hel eller delvis merit for virksomhedspraktik på BM2-3. Se mere info under fanen ude i venstre side.

Studievejledning Fredericia

Niels Tingleff Haastrup
Tlf: 22 22 78 55

Niels er - ud over at være studievejleder - underviser på det maritime valgfag, hvor han også er valgfagskoordinator. Desuden er han også praktikkoordinator. Det betyder, at telefonen ikke nødvendigvis kan besvares hver eneste dag inden for normal arbejdstid.

Læg derfor meget gerne en besked på telefonsvareren, og så vil du blive ringet op.

Niels har træffetider, hvor han kan træffes på telefon. Lav en aftale ved behov for personlig samtale. Samtaler og møder afholdes typisk på studievejlederkontoret i Fredericia, 1. sal i Bygning A.


Niels kan du kontakte, hvis du:

 • Ønsker en realkompetencevurdering med henblik på optagelse og/eller hel eller delvis merit for virksomhedspraktik på BM2-3. Se mere info under fanen ude i venstre side.
 • 
Vil skifte fra en anden skole/uddannelse til FMS i Fredericia eller Esbjerg. N.B: Dette kan kun ske ved starten af et semester.
 • 
Er potentiel studerende og gerne vil besøge skolen i Fredericia og have en rundvisning. Du vises typisk rundt af en studerende, der kan fortælle dig om opbygningen af uddannelsen, og hvordan det er at være studerende på FMS.
 • 
Læser på adgangskurset eller på maskinmesteruddannelsen i Fredericia og har svært ved at koncentrere dig om dit studie af den ene eller den anden grund. Send en mail, og så får du helt sikkert en invitation til en kop kaffe og en snak.

 • Har eksamensangst og/eller bliver nervøs i voldsom grad, når du fx skal sige noget i klassen/fremlægge. 

VIGTIGT:

Hvis du er studerende på FMS og er dumpet dine eksaminer og vil søge om dispensation eller på anden måde er kommet i tvivl om dine muligheder på studiet, skal du henvende dig til studiechef Karsten Jepsen.

Hvis du går på adgangskurset i Fredericia og vil søge merit i et fag, skal du kontakte skolens studiesekretær, Gitte Hansen.

Ansøgningsskema til adgangskursus og maskinmesteruddannelsen skal sendes til Gitte Hansen.

Spørgsmål vedr. eksamensplanlægning skal rettes til Annette Rungstrøm.
Spørgsmål vedr. SU eller kørepenge skal også rettes til Gitte eller Annette.

bubble