Kontakt os

Studieliv

Socialt liv og masser af oplevelser

Som studerende på FMS bliver der stillet krav til dig om et højt niveau af engagement og ansvar. Livet som studerende på FMS består dog ikke kun af bøger og stillesiddende timer. Dels vil du i løbet af uddannelsen opleve at komme ud af huset på virksomhedsbesøg, messer og andet, og dels er der diverse sociale tiltag som fx mountainbikekørsel, fodboldturnering og ikke mindst fredagscafeerne samt den årlige gårdfest efter semesterstarten i august.


Gårdfest

Hver sommer, kort efter semesterstart, arrangerer skolen gårdfest for alle studerende og ansatte, hvor der også tit er tidligere studerende og kolleger, der kigger forbi. Skolen serverer grillmad, og der kan købes kolde drikkevarer. Gårdfesten er simpelthen bare garanti for en hyggelig dag.maskinmesteruddannelsen/gaardfest_grill.jpg

Fodboldturnering

Hvert år i starten af september arrangeres der fodboldturnering for studerende på alle landets maskinmesterskoler. Maskinmestrenes Forening er altid til stede, og der er konkurrencer, grillmad og let rivalisering på grønsværen.maskinmesteruddannelsen/fodboldturnering.jpg


Fredagsbar

De studerende på 5. semester driver fredagsbaren i hhv. Fredericia (Slagsiden) og Esbjerg (Krumtappen). Der er som regel åbent efter undervisningen om fredagen, og ved at sælge drikkevarer, arrangere julefrokoster o.a. tjener de studerende et tilskud til studieturen, der ligger på 6. semester.


Derudover er det bare med at holde øje med opslagstavlerne, om der sker noget sjovt - eller selv arrangere!

Vi henviser også til vores profiler på Facebook og Instagram. Hvis du følger os, kan du få et lille indtryk af noget af alt det, der kan forekomme i løbet af de år, du tilbringer på FMS.

Hvis du vil have et indtryk af studielivet på FMS, kan du fx få det ved at besøge os til åbent hus i februar/marts. Se mere i vores kalender.

 

diverse-billeder/fredagsbar.jpgStuderende hygger sig på Krumtappen - de studerendes fredagsbar i Esbjerg.

bubble