Kontakt os

Fredericia

På adressen i Fredericia udbyder vi maskinmesteruddannelsen ligesom det er her, vores kursus- og efteruddannelsescenter, Videncenter for Drift & Vedligehold, har til huse. FMS råder således over meget moderne laboratorieudstyr og viden inden for netop vedligehold.

I Fredericia tilbyder vi desuden uddannelsen til automationsteknolog og traineelæreruddannelsen - begge gennem UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. På automationsteknologuddannelsen møder man de samme undervisere som på maskinmesteruddannelsen, idet de kompetencer, automationsteknologer lærer, allerede er en del af videngrundlaget på FMS. På traineelæreruddannelsen underviser UCL's egne undervisere, medmindre der er praktisk undervisning i laboratorier.

om-fms/dsc_800704.jpeg

Den centrale beliggenhed i Trekantområdet betyder, at der er mange virksomheder placeret nær FMS. Skolen er derfor omgivet af store industrivirksomheder såsom Ørsted, Danish Crown og Carlsberg, men også en del mindre virksomheder holder til i området.

For FMS betyder det, at det er nemt at være i kontinuerlig dialog med erhvervslivet, samtidig med at det gode samarbejde mellem skole og erhversvlivet gør det let for skolens studerende at finde en interessant praktikplads i nærområdet.

Studiehåndbog

bubble