Kontakt os

Jubilæum

Jens Færgemand Mikkelsen – rektor på Fredericia Maskinmesterskole - kan i dag, den 1. januar 2022, fejre 25 år som ansat i staten.

Jens er selv uddannet sætteskipper i Frederikshavn og maskinmester fra Fredericia Maskinmesterskole og har i en periode på 10 år tilbragt det meste af sin tid på søen, over og under dæk, på store og små fartøjer. Og spørger du ham, hvor i verden han har sejlet, er svaret: ”hvor har jeg ikke sejlet”.

Med en køjesæk fyldt med erfaringer gik Jens fra borde tilbage i 1997 og blev landkrabbe. Fra 1. januar 1997 blev han ansat som sagsbehandler i Farvandsvæsenet i København og blev senere leder af Driftscenter Korsør i Farvandsvæsenet.

I 2007 vendte Jens tilbage til det sted, hvor han lagde en stor del af fundamentet til sin karriere, og som siden hen har vist sig at være rette hylde. For på Fredericia Maskinmesterskole har Jens Færgemand ikke blot været studerende, han har også været underviser, administrationschef og ressourcedirektør.

Sidste år i august blev cirklen fuldendt, da Jens Færgemand tiltrådte som ny rektor for Fredericia Maskinmesterskole. En rolle som han nyder, og som Fredericia Maskinmesterskole nyder godt af.

Fra hele besætningen på FMS skal der lyde et stort tillykke med jubilæet!

Jubilæum

bubble