Ny uddannelseschef

Vi er glade for at kunne melde ud at vi har ansat Tina Kaiser i stillingen som uddannelseschef på FMS. Tina er valgt blandt et stærkt felt af mange kvalificerede ansøgere.Tina Kaiser

Tina har en baggrund fra det private arbejdsmarked, hvor hun i en lang årrække har været HR-ansvarlig i forskellige virksomheder. 
Hun har bl.a. været ansat i FoodService Danmark som HR-chef og senest i Davidsen som HR-direktør.

Tinas stærke fokus er på udvikling af medarbejdere, ledere og forretningen. Hun har indgående erfaring med den personlige sparring med ledere og medarbejdere og har i sine tidligere roller arbejdet målrettet med kompetenceudvikling, trivsel og udvikling af faglige såvel som personlige kompetencer hos medarbejdere. 

Hun har oprindeligt en uddannelse som cand.mag. i organisationskultur og -kommunikation og har løbende suppleret sine kompetencer med bl.a. en master i voksenlæring, tilvalgsfag i psykolog, og sidst en MBA fra Aarhus Universitet.  

Tina indtræder i ledelsesgruppen og bliver på FMS nærmeste leder for størstedelen af underviserstaben. Desuden vil hun bl.a. blive involveret i udviklingen af organisationen.

Vi glæder os til at byde Tina velkommen efter sommerferien!