Event med Datacenterindustrien

Danish Data Center Industry og Fredericia Maskinmesterskole var værter for et arrangement den 5. februar 2020 med fokus på, hvordan man imødekommer de efterspurgte kompetencer og færdigheder i datacenterindustrien. 

Datacenteroperatører samt leverandører til industrien var inviteret med for at give input vedrørende de kompetencer, industrien efterspørger. Uddannelsesinstitutioner samt certificeringsorganisationer gav desuden indblik i de forskellige programmer, som er målrettet branchen.

Formålet med mødet var at skabe en dialog mellem industrien og uddannelsesinstitutioner med udgangspunkt i at skabe tværgående samarbejde. 

Sidst på dagen fik gæsterne lejlighed til dels at besigtige det nye solcelleanlæg på FMS samt den simulator, der anvendes på maritimt valgfag, men som også vil blive brugt på det nye datacentervalgfag.

Tusind tak til alle gæsterne, inkl. en god portion af vores engagerede studerende, for en virkelig interessant dag med en stor mængde varieret input til drøftelserne.

Der skal også lyde en stor tak til oplægsholderne fra DigiPlex, Global Connect, ABB, Schneider Electric, Facebook, Uptime Institute, IT Sligo, Teknologisk Institut og ikke mindst til Danish Data Center Industry for at holde arrangementet hos os.

Nedenfor kan du se en række billeder fra dagen.

Merima

Jakob

Debat

Debat

Debat

Debat

Debat

Debat

Debat

Debat

Simulator

Simulator