Du bruger en ældre version af browseren Internet Explorer

For at kunne bruge fms.dk og af sikkerhedsmæssige årsager, anbefales det at du opgraderer til nyeste version af Internet Explorer.

CDV

Har du spørgsmål til CDV?

Heidi kan hjælpe dig.

Heidi Sørensen
Tlf.: 76 20 65 46
hes [at] fms [dot] dk

Videncenter for Drift og Vedligehold

Videncenter for Drift og Vedligehold hjælper med at optimere din virksomhed

Er alle enheder i din virksomheds produktionsapparatet vedligeholdt optimalt? Kan der foretages forbedringer, som skaber økonomisk vinding og forøger konkurrenceevnen?
Hvordan ser energi- og miljøforholdene ud? Kan der her foretages ændringer, som betyder noget økonomisk eller samfundsmæssigt?

Inden for energioptimering og miljørigtig drift er der mange ressourcer at hente. Derfor ser vi hos CDV blandt andet på sammenhængen mellem de grundlæggende valg, der er truffet i en produktion, og den miljø- og ressourcebelastning valgene medfører.

Mange virksomheder har fået øjnene op for den merværdi, der skabes ved at strukturere og organisere drift og vedligehold og dermed optimere hele produktionsapparatet. Nøglen til dette går gennem veluddannede vedligeholdsledere og veluddannede vedligeholdsteknikere - fagspecifikke medarbejdere der hver især er gode til at dække deres arbejdsområder.

CDV tilbyder tre diplomuddannelser som retter sig mod ledere i større og mindre virksomheder, der har behov for et ledelsesmæssigt værktøj i det daglige. Desuden udbyder CDV en lang række kurser til energi- og miljømedarbejderne samt vedligeholdelsesteknikerne.

For yderligere information: Læs under menupunkterne til venstre.

I videoen nedenfor kan du høre nogle af vores kursisters motivation for og erfaringer med at deltage i kurser på CDV.

 

Få tilsendt brochure

Få information omkring vores spændende kurser.